Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Einsteinstraat in Amersfoort

  • 130 m2
  • 4 kamers
  • 08 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op de 2e en 3e woonlaag van een uitstekend onderhouden complex is deze riante 4-kamer appartement van circa 130m2 met balkon op het zuiden en flinker berging in de onderbouw gelegen. De tuin grenzend aan het complex is eigendom van de VvE. Het geheel is gelegen in het aantrekkelijke Leusderkwartier nabij de gezellige winkelstraat de Leusderweg en het bos Nimmerdor!

Indeling:
Bij de entree van het pand vindt u de brievenbussen en intercom. Deze maisonnette is gelegen op de 2e en 3e verdieping, er is geen lift aanwezig. In de kelder treft u een gemeenschappelijk berging voor de fietsen en heeft u een eigen berging voorzien van daglicht.

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimte in dit appartement. De lichte hal vormt de kern van dit appartement en brengt u naar de afzonderlijke ruimten van de woning. Te beginnen bij de ruime woonkamer met grote ramen en uitzicht op de groene binnentuinen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. Op de eerste verdieping van dit appartement bevinden zich ook 2 slaapkamers en aparte toilet. Via de spiltrap betreedt u de tweede verdieping. Hier vindt u een grote slaapkamer, een badkamer, een apart toilet en de bergruimte. Iedere ruimte is voorzien van dakramen en daarmee van natuurlijk daglicht.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is excl. € 45,-- excl. servicekosten per maand
- De huurprijs incl. servicekosten bedraagt € 1.195,-- per maand
- De huurprijs is excl. gas/water/licht/tv/internet en gemeentelijke belastingen
- Geen woningdelers toegestaan

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Dubbel Bovenwoning
Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart