Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Zoetegaarde in Amersfoort

  • 215 m2
  • 6 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in Amersfoort ligt deze vrijstaande en ruime villa met kantoor op de begane grond aan de Zoetegaarde. De woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een totaal oppervlak van 430 m2. Met een bruto inhoud van maar liefst 762 m3. De woning is gebouwd in 1995, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2016. In 2019 is het platte dak vernieuwd.

De woning is gelegen in de buurt Nieuwland. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk dynamishe en levendige buurt. Verder ligt de woning aan een park en met een beschutte ligging.

Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amersfoort, fietsafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit zeven kamers waarvan vijf slaapkamers. Op de begane grond is een groot kantoor aanwezig met een eigen ingang, het kantoor is van binnen en buitenom bereikbaar.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Vrijstaande woning
Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Hoge Hoven
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart