Berekent HuurwoningAmersfoort makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding Rental PropertyAmersfoort is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Rental Propertyaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. Rental PropertyAmersfoort bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Rental Propertyaanbieders in Amersfoort vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Rental Property in Amersfoort. Een Rental Propertyaanbieder kan gratis een Rental Property plaatsen in Amersfoort. Huurders kunnen ook gratis een Rental Propertyoproep plaatsen in Amersfoort, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Rental Property in Amersfoort, huurders kunnen ook reageren op Rental Properties in Amersfoort. Op www.huurwoningamersfoort.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op Rental PropertyAmersfoort of te reageren op een advertentie van een Rental Property in Amersfoort.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Rental Property kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Amersfoort, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Amersfoort kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Rental Propertyaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

Rental PropertyAmersfoort raadt je aan om vooraf te vragen aan de Rental Propertyaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Rental Property afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs