Hylke is looking for a Room in Amersfoort

Hylke is looking for: A Room in Amersfoort

  • Room
  • Min. 10 m2
  • Male
  • 14 Immediately

Mijn naam is Hylke Postma en ik zal komend studiejaar starten aan mijn 2e jaar MLS aan de universiteit Utrecht. Vorig jaar heb ik 3 maanden op kamers gewoond in Overvecht, maar doordat alles afgelopen studiejaar online was, heb ik die kamer destijds opgezegd en ben ik teruggekeerd naar Friesland.
Ik heb dus al ervaring met op kamers wonen!

Ik zal in oktober 20 jaar oud worden en mijn voornaamste hobby is voetbal. Maar ook aan andere sporten besteed ik genoeg tijd en plezier. Verder ben ik iemand die houdt van gezellige (borrel)avonden met vrienden, die vaak escaleren in karaokesessies waarbij ik luidkeels Hazes en andere (Hollandse) meezingers meezing. Ik kijk er dan ook naar uit om met jullie te borrelen! Verder ben ik ook wel iemand die zijn studie serieus oppakt: studie en gezelligheid horen samen te gaan! Ik ben dus geen asociale alcoholist!
Verder ben ik netjes en hou ik van een schone woonomgeving. Schoonmaakroosters e.d. zijn dus geen probleem voor mij!

Wat zie ik in een kamer?
Een hechte, sociale en gezellige woonomgeving waar altijd ruimte is om met elkaar dingen te ondernemen (Ben zelf ook aardig ondernemend dus ik zal ook genoeg leuks voor jullie verzinnen!?), maar tegelijkertijd moet het ook een woonplaats zijn waar je je zo nu en dan ook eens terug kunt trekken.

Ik ben momenteel nog niet lid van studievereniging, maar ik ben dit volgend studiejaar zeker van plan!

General information: Hylke
  Male, 22 years old