Willem is looking for a Rental Property / Room / Apartment in Amersfoort

Willem is looking for: A Rental Property / Room / Apartment in Amersfoort

  • Rental Property / Room / Apartment
  • Min. 16 m2
  • Male
  • 18 Immediately

Ik ben Willem Dol, 32 jaar, en woon momenteel in Roermond. Voor ik daar ben gaan wonen heb ik (in chronologische volgorde) de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming gedaan, gereisd in Zuid-Amerika, een aantal jaren in Brazilië gewoond en gewerkt als Engels leraar, en een deeltijd studie Biologisch Dynamische Landbouw gedaan aan de Warmonderhof.
De afgelopen tweeënhalf jaar heb ik gewerkt op een antroposofische woon- en werkgemeenschap voor mensen met een beperking als begeleider op een werkgebied voor bos- en tuinbouw. Gezien ik momenteel ver van familie en vrienden woon, heb ik vorig besloten te gaan zoeken naar een vergelijkbare baan in het midden van Nederland. Deze heb ik gevonden in Soest. Ik zal daar per 2 juli starten. Ik heb een jaarcontract, en als alles goed is zal dat over gaan naar een vast contract na een jaar. Daarom zoek ik nu een fijne plek om te wonen in de omgeving. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar Amersfoort. Het liefst in een huis met gelijkgestemden, waar iedereen elkaars privacy respecteert, waar het af en toe ook gezellig kan zijn, en waar iedereen zich houd aan de afspraken rondom het schoon en netjes houden van het huis.
Naast mijn werk houd ik van wandelen in de natuur, kampvuur, strand, bergen, watervallen, gezelligheid, muziek luisteren, dansen, lezen en kennis opdoen rondom thema’s als spiritualiteit, filosofie en duurzame voedselproductie.
Ik hoop dat ik met dit stukje tekst een beeld geschetst heb van wie ik ben.

General information: Willem
  Male, 38 years old