Zeer ruime woonkamer

Rental Property for rent: no longer available Emiclaerhof in Amersfoort

  • 80 m2
  • 3 rooms
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Amersfoort. You can contact the advertiser if you have any questions.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een mooi complex dat gelegen is nabij o.a. stadspark Schothorst en de vijver van Emiclaer, dus een heerlijk vrije en groene omgeving. Bovendien is het appartement zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen: voor het winkelcentrum Emiclaer hoeft u alleen maar naar beneden te lopen. Elke donderdag is hier tevens een gezellige markt en de supermarkt blijft open tot negen uur 's avonds. Ideaal voor laatkomers van het werk!

U komt binnen in de hal met toegang tot het toilet, in de woonkamer valt direct het uitzicht op. Tussen twee gebouwen aan de overzijde door heeft u een prachtig uitzicht. De woonkamer heeft veel licht inval en staat in een open verbinding met de bijkamer welke middels een schuifdeur afgesloten kan worden en ook toegang verschaft tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafel en een wasmachine aansluiting. Ook de ruime slaapkamer is toegankelijk vanuit de hal en aan de achterzijde van het appartement gelegen. De keuken bevindt zich eveneens aan de achterzijde. De keuken is handig ingedeeld met veel bergruimte en heeft een goede plek voor de eettafel. Het appartement is de laatste op de galerij dus heeft u ook geen last van langslopend publiek.
- Een separate berging is in de onderbouw aanwezig hier passen minstens 3 fietsen in en er zijn ook planken waar nog veel opgebergd kan worden..

excl. gas, water & licht moet zelf geregeld worden.

Voor meer informatie kunt u mailen:

Read more with an subscription!

General information

Type: Top Floor Apartment
City Amersfoort
District/Neighbourhood: Emiclaer
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Private living room
Private balcony
Smoking inside
Private parking space
Private dryer
Private bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: 20
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Professional
Show on map