Zeer ruime woonkamer

Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Emiclaerhof in Amersfoort

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een mooi complex dat gelegen is nabij o.a. stadspark Schothorst en de vijver van Emiclaer, dus een heerlijk vrije en groene omgeving. Bovendien is het appartement zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen: voor het winkelcentrum Emiclaer hoeft u alleen maar naar beneden te lopen. Elke donderdag is hier tevens een gezellige markt en de supermarkt blijft open tot negen uur 's avonds. Ideaal voor laatkomers van het werk!

U komt binnen in de hal met toegang tot het toilet, in de woonkamer valt direct het uitzicht op. Tussen twee gebouwen aan de overzijde door heeft u een prachtig uitzicht. De woonkamer heeft veel licht inval en staat in een open verbinding met de bijkamer welke middels een schuifdeur afgesloten kan worden en ook toegang verschaft tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafel en een wasmachine aansluiting. Ook de ruime slaapkamer is toegankelijk vanuit de hal en aan de achterzijde van het appartement gelegen. De keuken bevindt zich eveneens aan de achterzijde. De keuken is handig ingedeeld met veel bergruimte en heeft een goede plek voor de eettafel. Het appartement is de laatste op de galerij dus heeft u ook geen last van langslopend publiek.
- Een separate berging is in de onderbouw aanwezig hier passen minstens 3 fietsen in en er zijn ook planken waar nog veel opgebergd kan worden..

excl. gas, water & licht moet zelf geregeld worden.

Voor meer informatie kunt u mailen:

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Bovenwoning
Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Emiclaer
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Binnen roken
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional
Tonen op kaart