Esther zoekt een Huurwoning / Kamer / Appartement in Amersfoort

Esther zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Appartement in Amersfoort

  • Huurwoning / Kamer / Appartement
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 21 Per direct

Ik ben Esther, 30 jaar en op zoek naar een fijne, rustige en schone plek om te wonen in Amersfoort. Ik ben sociaal, positief en betrokken, maar ook mindful en rustig.

Begin augustus ben ik net weer thuis gekomen in Nederland na een working holiday van 9 maanden in Canada. Na drie working holidays in de afgelopen 5 jaar, wil ik me nu graag gaan settelen in Nederland. Ik wil graag gaan werken als invalleerkracht voor 2 dagen, in een winkel werken voor 2 of 3 dagen.

Waarom Amersfoort? Voor mijn reis naar Canada woonde ik in Utrecht en ik merk dat het me fijn lijkt om in een iets kleinere stad te wonen in een iets groenere omgeving. Omdat Amersfoort nieuw gaat zijn voor mij, lijkt het me fijn om samen met anderen te wonen. Ik vind het fijn om mensen om me heen te hebben en de mogelijkheid te hebben om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging. Ik houd van moderne dans, yoga, ballet, wandelen en fietsen. Daarnaast vind ik het fijn om te koken en bakken (en te delen met anderen) en nieuwe recepten uit te proberen.

Algemene informatie: Esther
  Vrouw, 31 jaar
Type huurder: Werkzoekende